Meet our Experts! ΜΑΡΩ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ: PILATES CONSULTANT & TEACHER

Η Μάρω Στογιαννίδου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το σώμα σε ηλικία 5 ετών με κλασικό μπαλέτο. Συνέχισε με ενόργανη γυμναστική και στίβο, μοντέρνο και σύγχρονο χορό, Hatha Yoga και χοροθεραπεία.

Σπούδασε ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ολοκλήρωσε την επαγγελματική εκπαίδευση χοροθεραπείας με τη France Schott-Billmann (Αθήνα – Παρίσι) και πήρε 2 διπλώματα στη διδασκαλία της Hatha Yoga: ένα στην Ελλάδα με τον Robert Najemy και ένα στη Νέα Υόρκη στο International Sivananda Yoga Vedanta Center.

Το 1995 μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου φοίτησε στο Laban Centre for Movement and Dance, ενώ το 1997 εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο Pilates από τον Alan Herdman. Δίδαξε στο στούντιό του μέχρι το 2002 και παράλληλα ξεκίνησε την οργάνωση σε ένα καινούργιο στούντιο Pilates: το Bodyworks West.

Το 2013 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση BASI PILATES®. Αυτή την περίοδο είναι Assistant Faculty και σε διαδικασία εκπαίδευσης για να ενταχθεί στην ομάδα των Faculty της BASI PILATES®.

Από το 2003 εργάζεται στο προσωπικό της Studio Pilates στην Αθήνα και από το 2005 ως Pilates Consultant για τα Holmes Place Clubs στην Ελλάδα.

Από το 1996 μέχρι σήμερα, το Pilates εξακολουθεί να τη συναρπάζει, ενώ η εκπαίδευση των δασκάλων τη γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, καθώς πιστεύει ότι διδάσκοντας τους νέους δασκάλους η μέθοδος εξελίσσεται.

 

Συμμετέχει στα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα της Holmes Place Academy Greece:

Ø  Comprehensive & Mat Pilates Teacher Training by BASI PILATES®

Ø  Aqua Pilates

Ø  Foam Roller

Ø  Magic Circle (To be announced)