Meet our Experts! ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ: Pool Instructor @ Holmes Place Glyfada Club

Η Γεωργία Δασκαλάκη είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με δύο ειδικότητες: Κύκλος Σπουδών «Άσκηση, Ευρωστία & Υγεία» & «Κολύμβηση».

Κατέχει Μεταπτυχιακό από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με κατεύθυνση στην Κλινική Εργοφυσιολογία, ενώ ολοκλήρωσε την πρακτική της εκπαίδευση στην Καλιφόρνια (Exercise Physiology Lab, Medical School UCLA). Θέλοντας να εμπλουτίσει το φάσμα των γνώσεών της, μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η ιδιαίτερη αγάπη που έχει για τη βρεφική και παιδική ηλικία, η πολυετής πείρα της και η διαρκής εκπαίδευση, την έχει οδηγήσει να έχει μια μοναδική σχέση με τους μικρούς κολυμβητές και την κατατάσσει σε μια από τις καλύτερες Baby Swimming Instructors.

Από το 2007 είναι εκπαιδεύτρια βρεφικής κολύμβησης, ενώ παράλληλα ασχολείται ως Fitness & Pool Instructor σε αρκετά Health Club της Αθήνας.

Από το 2012 αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας του Holmes Place Glyfada Club, όπου απασχολείται ως Personal Trainer, Pool Instructor και Baby Swimming Instructor.

Κάποιες από τις πιο σημαντικές εκπαιδεύσεις και σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει είναι τα παρακάτω:

-          BIRTHLIGHT DIPLOMA IN INFANT AQUATICS, Πανεπιστήμιο Cambridge, Μεγ. Βρετανία

-          Certified lifeguard (Lifeguard Hellas)

-          Βρεφική Κολύμβηση, Recreation Department Berkley, California

-          Pilates Instructor

-          TRX Certified Trainer

-          Spinning  Instructor

-          Aqua Aerobic Certifications

Για πρώτη φορά συμμετέχει φέτος, ως συνεργάτης της Ευρώπης Κακογιαννάκη, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Holmes Place Academy Greece “Baby Swimming Course”.